A Red Lemon sztori.

A Red Lemon-nal 2005 óta vagyunk jelen a magyar piacon, eleinte bulvárkommunikációs ügynökségként ismertek minket. Tevékenységi körünk az évek előre haladtával a piac igényeinek megfelelően bővült, így mára az üzleti- és fogyasztói kommunikációban, social media menedzsmentben, közösségi kommunikációban, celebritások és influencerek menedzsmentjében is jelentős tapasztalatunk van – mind a magyar, mind a regionális piacon.

Évnyi tapasztalat

Amire szert tettünk pályafutásunk során.
Mára már nem ismerünk lehetetlent.

Elégedett ügyfél

Akik tovább viszik hírnevünket itthon, a nemzetközi piacokon és még tovább…

Pozitív visszajelzés

Vagy talán még több? 
Mi ennek örülünk a legjobban. 

A csapat

Hajagos Rita

MANAGING PARTNER

15 éves PR tapasztalattal a hátam mögött vágtam bele az ügynökségi létbe. A Red Lemont megelőzően amerikai multikulti környezetben, a Nike-nál és a Motorolánál dolgoztam marketing, brand és kommunikációs pozíciókban. Részt vettem a világ vezető sportmárkájának több regionális és globális márkakommunikciós projektjében és díjnyertes rendezvények stratégiai kidolgozásában. Emellett dolgoztam számos hazai és világszintű sportesemény sajtófőnökeként.

Nagy Péter

 MANAGING PARTNER

Közgazdászként, közel egy évtizednyi értékpapír-piaci és ugyanennyi rendezvényszervezői tapasztalatomat kamatoztatom a Red Lemon minél hatékonyabb és eredményesebb működtetésében. A kommunikációs cég életét kitöltő szavak harmonikus világában a tények szigorú katonáit, a számokat tartom kordában, mindennapokban pedig a három gyermekemet.

Hampuk Richárd

 MANAGING PARTNER

14 évesen döntöttem el, hogy kommunikációval szeretnék foglalkozni. A kaposvári gyerekszobámból kikerülve folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogy tanulhassak. Így dolgozhattam multinacionális vállalatnál, ügynökségnél, több miniszterelnök mellet is. 2007-ben megalapítottam a saját ügynökségemet PERSON néven, majd egyre több nemzetközi ügyfélnek köszönhetően dinamikusan fejlődtünk. 2012-ben önkéntesként részt vettem Barack Obama újraválasztási kampányában 2016-ban pedig megfigyelőként a Trump és a Hillary kampányokban is. 2020 augusztusában, a PERSON a Red Lemon részévé vált, és azóta együtt dolgozunk tovább.

Décsi Juli

PR Account

A BME gépész karán végeztem Ipari termék – és formatervező mérnökként, azonban az élet úgy hozta, hogy a divat világában találtam meg a helyem. Dolgoztam nagy magazinoknak, mint például a Cosmopolitan, Glamour és Diéta & Fitnesz, majd pedig több, mint 60 magyar divattervező márkamenedzselését és kommunikációját segítettem saját vállalkozásommal, ahol divatbemutatók és események szervezését is bonyolítottam. Az év eleje óta új kihívásként, a klasszikus PR területén nagy márkák kommunikációján és sajtóeseményeinek lebonyolításán dolgozom egy szuper csapat tagjaként, itt a Red Lemonnál.

Dobos Anikó

Head of PR

A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerettem bele a PR szakmàba és már több mint 10 éve mondhatom el magamról, hogy imàdom a munkàmat. Karrieremet a Café PR-nél kezdtem, ahol hat èven keresztül dolgoztam együtt olyan márkákkal mint az IKEA, a Starbucks, az Avon vagy a Philips. 2017-ben csatlakoztam a Red Lemonhoz, egy fantasztikus csapatba, ahol ügyfeleink igazi partnerként tekintenek ránk, és ennek köszönhetően lehetősègünk van arra, hogy évről évre újabb célokat fogalmazzunk meg és egy inspiráló lègkörben érjük el őket közösen.

Falusi Bálint

Social Media Specialist

A BGE Gazdálkodási és Menedzsment szakán végeztem, majd a Groupama Aréna marketing csapatában dolgoztam egy rövid ideig, melyet követett a Red Lemon Media, ahol 2017 óta vagyok a csapat tagja. PR gyakornokként kezdtem, azonban idő közben a Social Media csapatra váltottam, ahol különböző ügyfeleink közösségi média platformjait kezelem, valamint besegítek kollégáimnak, ahol szükség van rám.

Hegedűs Tibor

Head of Social Media

Informatikus édesapám révén már kicsi koromban ismerkedtem a számítástechnika világával, és későbbi munkáim során végül a digitális marketing területén találtam meg számításait. Facebook, Instagram, Google, online hirdetések, honlap, EDM, mobil app – minden érdekel, ami digitális, és szeretem rendszerben kezelni a különböző platformokat. A Red Lemonnál a social media csapat vezetőjeként integrált social media projektek kidolgozása, stratégiai tanácsadás a feladatom. Szabadidőmben legszívesebben a sport, a gasztronómia és az utazás iránti szenvedélyeimnek hódolok – kedvenc úti célom az Amerikai Egyesült Államok és Spanyolország, ahol korábban két évet éltem.

Horváth Anna

Head of Management Team

Zenei területről érkeztem az ügynökséghez, korábban több mint 10 évet töltöttem hazánk egykori legnagyobb major lemezkiadójánál, az EMI-nál, promóciós és PR vezetőként. Ezután igazoltam a Red Lemonhoz, ahol az első években PR projekteket koordináltam. Jelenleg a három éve felállt menedzsment divízió vezetőjeként dolgozom hazánk legbefolyásosabb influencereivel, akiknek PR, – valamint social és promóciós együttműködéseit szervezzük. Büszke vagyok, hogy ügyfeleink nap mint nap maximális bizalmat szavaznak nekünk, és a legnagyobb és legismertebb márkákkal dolgozhatunk együtt.

Korvin Sára

Junior PR Account

Miközben a Budapesti Corvinus Egyetemen kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató voltam, kipróbáltam magam a kereskedelemben és a marketing területén is. Az ekkor megszerzett tapasztalatokat a diplomám megszerzése óta a Red Lemonnál hasznosíthatom, ahol a PR szakma fortélyait igyekszem a legmagasabb szinten elsajátítani. A változatos projektek és a szakmai kihívások mellett itt azt csinálhatom, amit igazán szeretek:  írhatok, beszélhetek, kommunikálhatok.

Kovács Tamás

Senior PR Account

Már 2014 óta dolgozom az ügynökségnél az ügyfelek és kollégák nagy örömére. A kommunikációs stratégiák és nagyszabású rendezvények előkészítése mellett mindig jut időm arra, hogy humorommal és optimizmusommal inspiráljam környezetemet és gördülékenyebbé tegyem a folyamatokat. Az évek során szerzett tapasztalatommal és tudásommal felvértezve vetem bele magam projektjeimbe, legyen szó eseményről, gamingről, a legújabb technikai vívmányokról vagy egy új brand bevezetéséről, minden esetben a maximumon pörgök. Hitvallásom, hogy a jó személyes kapcsolat kialakításával, még nagyobb közös sikereket érhetünk el ügyfeleimmel.

Kristóf Tamás

Head of PR

Tamás már kisgyerekként is könnyen teremtett kapcsolatokat, így olyan szakmát választott, ahol ezt a tulajdonságát kamatoztathatja; a bulvárújságírás világában merült el. 2002 őszén a Blikknél kezdte, és a szamárlétrát végigjárva rovatvezető lett, majd 2006 nyarán az akkor indult Hot! magazinhoz nyergelt át. Onnan a felelős szerkesztői pozíciót feladva tért vissza 2015 áprilisában a Blikkhez. 2016 új kihívást hozott a számára: a Red Lemon Mediát, ahol PR csoportvezetőként állt be a színes egyéniségeket felvonultató gárdába. Beszél és beszéltet, szórakozik és szórakoztat – imád a középpontban lenni, és érezni a hatását másokon.

Merhala Bettina

Junior Management account

A Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán végeztem. Első éves egyetemistaként kezdtem munkásságomat a Red Lemon csapatában 2017-ben mint PR gyakornok, ahol a legjobbaktól ismerhettem meg a szakma csínját-bínját, és részt vehettem számos nemzetközi projekt munkálatában, illetve nagyszabású rendezvények szervezésében is. Kicsit színesíteni szerettem volna a látóteremet a szakmán belül, nem volt kérdés, hogy továbbra is a Red Lemon csapatát erősítve szerettem volna mindezt, ezért átnyergeltem a talent menedzsment világába, ahol immáron juniorként hazánk legismertebb hírességeivel és legismertebb márkáival dolgozhatom együtt az influencer divízió tagjaként.

Mészáros Barbara

Junior PR Account

Külföldön megszerzett marketing szakemberi végzettségemet követően az ELTE Bölcsészettudományi Karán folytattam tanulmányaimat, kommunikáció és médiatudományra specializálódva. Az első, kommunikációs szakmában megtett, apróbb lépéseim után, teljesen megával ragadott a PR világa. Már első éves egyetemistaként sikerült szakmai gyakorlatot szereznem, a MITTE Communications PR gyakornokaként, ami elősegítette a szakma alapjainak elsajátítását. Ezt követően, 2019 őszén kerültem a Red Lemon Média szárnyai alá, ahol már rohamos léptekben segítik szakmai fejlődésemet.

Molnár Karesz

Senior PR Account

Sajtóztam jegyeladási rekordot elérő színházi előadást, prime time tévéműsorokat, Kossuth-díjasokat vagy éppen pályakezdő tehetségeket, ahogy azt a vígszínházi vagy az RTL Klub-os munkám megkívánta. Most ügynökségen játszom csapatjátékot, és itt is azt vallom, hogy ezt a szakmát csak szenvedéllyel érdemes csinálni.

Nagy Dániel

Junior PR Account

Az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem nemzetközi tanulmányok szakon. PR pályafutásom a Red Lemonnál kezdődött, egy jóbarátom szólt, hogy tech és gaming világ iránt érdeklődő gyakornokra van szükség, én pedig nem haboztam. Immáron juniorként igyekszem elsajátítani a szakma csínját-bínját, és fő projektjeim mellett időnként kimozdulni a komfortzónámból, és besegíteni olyan projektekben, melyek újdonságot jelentenek számomra.

Rozsos Adél

Account Manager, Management Department

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem 2016-ban. Ezt követően egy online marketing cégnél helyezkedtem el adatelemzőként, de hamar rájöttem, hogy nem ez lesz az én utam. Ezt követően csatlakoztam a Red Lemon Media Management csapatához, ahol influencerek együttműködéseit és megkereséseit koordinálom.

Simon Balázs

Social Media Specialist

Ipari termék- és formatervező mérnöki tanulmányaim alatt kezdtem el először ismerőseimnek, majd később saját ügyfeleimnek eligazodni a digitális marketing világában. Ez a terület hamar elnyerte a tetszésemet az eredményorientáltság, a kreatív munkavégzés és a folyamatos kihívások miatt, de több ügyfelemnek készítettem webáruházakat, honlapokat, különböző sales csatornákat is. Hiszem, hogy egy jó vállalkozás minden online platformja együtt mozog és működik, ezért fontosnak tartom, hogy több területhez is értsek. Szabadidőmet legszívesebben utazásokra és a sportra fordítom, de leginkább a barátaimmal töltött idő az, ami feltölt.

Szécsényi Dániel

Junior PR account

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomáztam kommunikáció- és médiatudomány szakon. Ezután filmes újságíróként, később szerkesztőként szereztem tapasztalatot, de a céges adminisztráció világában is megfordultam. A PR szakmába csak frissen kóstoltam bele: itt vegyíthetem érdeklődésemet az új kihívásokkal és ismeretekkel. A gyakornoki hónapok után 2020-tól állandó tagként segítem a Red Lemon Media csapatát, és hasznosítom a tudást, amit itt megszereztem.

Tokaji Tamara

PR account

Televíziós gyakornoki évem Ausztráliában töltöttem, ahonnan sok ambícióval és tapasztalattal tértem haza. Reklámszakmai pályafutásom social media és influencer marketing területen kezdtem, mostanában azonban sokkal több kihívást találok a klasszikus PR-ben és event marketingben.

Kérdésed van? 
Írj nekünk!

Keress minket bizalommal! Várjuk, hogy megismerhessünk és együtt dolgozhassunk céljaidért! 

Elérhetőségeink

TELEFONSZÁMUNK:

 +36 20 204 5000

E-MAIL CÍMÜNK:

 info@redlemon.hu

POSTAI CÍMÜNK:

1037 Budapest, Montevideo utca 9

Írj nekünk üzenetet, hogy mielőbb elkezdhessünk együtt dolgozni!

Rólunk

Munkatársaink

Szolgáltatásaink

Public Relations

Social Media Tanácsadás

Digitális Marketing

Menedzsment

Ügyfeleink

Celebritások

Sportolók

Adatkezelési Tájékoztató

Kövess minket!

Rólunk

Munkatársaink

Szolgáltatásaink

Public Relations

Social Media Tanácsadás

Digitális Marketing

Menedzsment

Ügyfeleink

Celebritások

Sportolók

Adatkezelési Tájékoztató

Kövess minket!