The Red Lemon story

Red Lemon is presented in the Hungarian market since 2005. Initially we were known as a tabloid communication agency, but our services have been evaluated over the years with the upcoming market needs. Today we have extended experience in B2C and B2B communication, social media management, community management, celebrity and influencer management – both in local and Central European market.

Years of experience

What we achieved in the last decade. 

Today we do not know impossible.

Satisfied customers

Who build our reputation cross-borders.

Positive feedbacks

Or more?!? This is our

adrenaline.

Our team

Hajagos Rita

MANAGING PARTNER

15 éves PR tapasztalattal a hátam mögött vágtam bele az ügynökségi létbe. A Red Lemont megelőzően amerikai multikulti környezetben, a Nike-nál és a Motorolánál dolgoztam marketing, brand és kommunikációs pozíciókban. Részt vettem a világ vezető sportmárkájának több regionális és globális márkakommunikciós projektjében és díjnyertes rendezvények stratégiai kidolgozásában. Emellett dolgoztam számos hazai és világszintű sportesemény sajtófőnökeként.

Nagy Péter

 MANAGING PARTNER

Közgazdászként, közel egy évtizednyi értékpapír-piaci és ugyanennyi rendezvényszervezői tapasztalatomat kamatoztatom a Red Lemon minél hatékonyabb és eredményesebb működtetésében. A kommunikációs cég életét kitöltő szavak harmonikus világában a tények szigorú katonáit, a számokat tartom kordában, mindennapokban pedig a három gyermekemet.

Aradi Rebeka

PR Account

Már kislányként is nagyon cserfes voltam, így hát nem csoda, hogy az óvodai előadások alkalmával bezsebelt sikerektől szinte egyenesen a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre vezetett az utam, ahol PR és újságírás, valamint történelemtanár szakon végeztem. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályán, a dunakeszi helyi lapnál, a Café PR-nél és a V.M.Komm Kft.-nál szerzett tapasztalataimat 2015 óta a Red Lemonnál kamatoztatom, egy kis kihagyással, amikor is kislányom született. Szeretem, hogy a munkám során mindig új területeket ismerhetek meg, legyen szó akár egészségügyről, életmódról, állatorvoslásról, élelmiszeriparról, televízió csatornáról vagy sportról és színesebbnél-színesebb események szervezésében, projektek koordinálásában vehetek részt. Leginkább akkor érzem magam elememben, amikor úgy csűrhetem-csavarhatom a mondanivalót, hogy az mások számára is izgalmas és érdekfeszítő legyen.

Balassa Dorina

Account Manager

Már gimnazistaként is fontosnak tartottam az idegen nyelv magasabb szintű ismeretét, ezért határoztam el, hogy külföldön fogom folytatni tanulmányaimat kommunikációs területen. Az egyetemet az Egyesült Királyságban végeztem, mellette a pénzügy és a rendezvényszervezés világában szereztem munkatapasztalatot. Több külföldön eltöltött év után a hazatérés mellett döntöttem. Jelenleg a Red Lemon Media Management üzletágában account managerként tudom kamatoztatni tudásomat egy összetartó, eredményorientált csapat részeseként.

Boncz Dániel

PR Consultant

Már korán elhatároztam, hogy egyszer a kommunikációból élek majd. Szerencsés vagyok, hiszen a mikrofonok és kamerák világa szinte a gyerekszobám része volt. Azonban a Szegedi Tudományegyetem megfelelő szakán – a hőn áhított elektronikus média irányt választó hallgatóként – már lelkesebben figyeltem a PR-es évfolyamtársaimat. Mivel szeretek szervezkedni és könnyen teremtek kapcsolatokat, végül ezen a területen kötöttem ki. Hosszabb-rövidebb útkereséseim során számos helyen (színház, szerkesztőségek, ügynökségek, plusz egy cukrászüzem), sokszor még magam körül is megfordultam. Mindezt tettem azért, hogy benőtt fejjel és kellő szakmai tapasztalattal landoljak a Red Lemon csapatában, ahol csupa olyan munkatárs és ügyfél vesz körül, akikkel fél szavakból is megértjük egymást. A kezdeti álmaimat (A híres rádiós) szépen lassan felváltotta a stabil háttérember szerepe – aki ha úgy adódik, néha még reflektorfénybe is kerülhet.

Dobos Anikó

Head of PR

A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerettem bele a PR szakmàba és már több mint 10 éve mondhatom el magamról, hogy imàdom a munkàmat. Karrieremet a Café PR-nél kezdtem, ahol hat èven keresztül dolgoztam együtt olyan márkákkal mint az IKEA, a Starbucks, az Avon vagy a Philips. 2017-ben csatlakoztam a Red Lemonhoz, egy fantasztikus csapatba, ahol ügyfeleink igazi partnerként tekintenek ránk, és ennek köszönhetően lehetősègünk van arra, hogy évről évre újabb célokat fogalmazzunk meg és egy inspiráló lègkörben érjük el őket közösen.

Falusi Bálint

Head of Social Media

A BGE Gazdálkodási és Menedzsment szakán végeztem, majd a Groupama Aréna marketing csapatában dolgoztam egy rövid ideig, melyet követett a Red Lemon Media, ahol 2017 óta vagyok a csapat tagja. PR gyakornokként kezdtem, azonban idő közben a Social Media csapatra váltottam, ahol különböző ügyfeleink közösségi média platformjait kezelem, valamint besegítek kollégáimnak, ahol szükség van rám.

Horváth Anna

Head of Management Department

Zenei területről érkeztem az ügynökséghez, korábban több mint 10 évet töltöttem hazánk egykori legnagyobb major lemezkiadójánál, az EMI-nál, promóciós és PR vezetőként. Ezután igazoltam a Red Lemonhoz, ahol az első években PR projekteket koordináltam. Jelenleg a három éve felállt menedzsment divízió vezetőjeként dolgozom hazánk legbefolyásosabb influencereivel, akiknek PR, – valamint social és promóciós együttműködéseit szervezzük. Büszke vagyok, hogy ügyfeleink nap mint nap maximális bizalmat szavaznak nekünk, és a legnagyobb és legismertebb márkákkal dolgozhatunk együtt.

Kelemen Dorottya

Junior PR Account

Mióta az eszemet tudom, érdekeltek az emberi viszonyrendszerek és a társadalmi kérdések. Többek közt ezért is esett a választásom a Szociológiára és a PPKE Bölcsészet és Társadalomtudományi Karára. Itt tudatosult bennem az is, hogy a kommunikáció is az erősségeim közé tartozik és úgy gondolom, részben a háttérismereteimnek is köszönhető, hogy sokféle emberrel vagyok képes könnyen megtalálni a közös hangot. A Red Lemon az első munkahelyem, ahol PR területen dolgozhatok, de a kreativitás és a szervezés már eddig is közel állt hozzám. Nagyon szeretek a csapat tagjaként tevékenykedni és úgy érzem, az összes adottságomat kamatoztathatom ebben a környezetben.

Kiss Réka

Social Media Account

A PPKE kommunikáció- és médiatudomány szakán végeztem, ahonnan egyből a Red Lemonhoz vezetett az utam. Már a gimnáziumi éveim alatt is nagyon tudatosan készültem a kommunikációs szakmára, korábban tapasztalatszerzés céljából fesztiválon is sajtóztam. PR gyakornokként kezdtem a cégnél, azonban idő közben a social media csapatra váltottam, ahol ötvözhetem a kreativitásomat és az írás iránti szeretetemet, nem utolsó sorban pedig egy zseniális csapat tagja lehetek.

Kovács Tamás

Senior PR Consultant

Már 2014 óta dolgozom az ügynökségnél az ügyfelek és kollégák nagy örömére. A kommunikációs stratégiák és nagyszabású rendezvények előkészítése mellett mindig jut időm arra, hogy humorommal és optimizmusommal inspiráljam környezetemet és gördülékenyebbé tegyem a folyamatokat. Az évek során szerzett tapasztalatommal és tudásommal felvértezve vetem bele magam projektjeimbe, legyen szó eseményről, gamingről, a legújabb technikai vívmányokról vagy egy új brand bevezetéséről, minden esetben a maximumon pörgök. Hitvallásom, hogy a jó személyes kapcsolat kialakításával, még nagyobb közös sikereket érhetünk el ügyfeleimmel.

Kristóf Tamás

Head of PR

Tamás már kisgyerekként is könnyen teremtett kapcsolatokat, így olyan szakmát választott, ahol ezt a tulajdonságát kamatoztathatja; a bulvárújságírás világában merült el. 2002 őszén a Blikknél kezdte, és a szamárlétrát végigjárva rovatvezető lett, majd 2006 nyarán az akkor indult Hot! magazinhoz nyergelt át. Onnan a felelős szerkesztői pozíciót feladva tért vissza 2015 áprilisában a Blikkhez. 2016 új kihívást hozott a számára: a Red Lemon Mediát, ahol PR csoportvezetőként állt be a színes egyéniségeket felvonultató gárdába. Beszél és beszéltet, szórakozik és szórakoztat – imád a középpontban lenni, és érezni a hatását másokon.

László Barbara

Junior PR Account

A PPKE-n tanultam kommunikáció- és médiatudomány szakon, és bár eleinte újságíró akartam lenni, az egyetemi specializációm kiválasztásakor beleszerettem a PR-be. Korábban főként adminisztratív és ügyviteli területen dolgoztam, de volt lehetőségem belekóstolni a szövegírás és rendezvényszervezés világába is. A Red Lemonnál, ahová 2021 decemberében csatlakoztam, egy fantasztikus csapatban dolgozhatok, és miközben hasznosítom a korábbi munkatapasztalataimat, megismerhetem az ügynökségi életet és beleláthatok az izgalmas projektjeink kulisszái mögé is. Irodavezetőként biztosítom a munkahelyi hétköznapok gördülékenységét, ezzel segítve a kollégák hatékony munkavégzését, és szeretem, hogy feladataim sokszínűségének köszönhetően folyamatosan tanulhatok, fejlődhetek.

Mach Lili

Junior PR Account

Az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem a diplomámat nemzetközi kapcsolatok szakon. Már egész fiatalon volt lehetőségem különböző kultúrákat megismerni, utazni és nemzetközi projektekben részt venni. Az egyetem mellett egy magyar nagyvállalatnál sikerült elhelyezkednem, ahol a kereskedelem és a vállalatvezetés rengeteg területébe betekintést nyerhettem. Ekkor jöttem rá, hogy a projektmenedzsment, az emberekkel való közös munka és a kommunikáció az, ami érdekel és amit hosszútávon csinálni szeretnék. Igyekszem ezeket a tapasztalataimat most már PR munkatársként a Red Lemon csapatában kamatoztatni.

Molnár Karesz

Senior PR Consultant

Sajtóztam jegyeladási rekordot elérő színházi előadást, prime time tévéműsorokat, Kossuth-díjasokat vagy éppen pályakezdő tehetségeket, ahogy azt a vígszínházi vagy az RTL Klub-os munkám megkívánta. Most ügynökségen játszom csapatjátékot, és itt is azt vallom, hogy ezt a szakmát csak szenvedéllyel érdemes csinálni.

Simon Balázs

Social Media Specialist

Ipari termék- és formatervező mérnöki tanulmányaim alatt kezdtem el először ismerőseimnek, majd később saját ügyfeleimnek eligazodni a digitális marketing világában. Ez a terület hamar elnyerte a tetszésemet az eredményorientáltság, a kreatív munkavégzés és a folyamatos kihívások miatt, de több ügyfelemnek készítettem webáruházakat, honlapokat, különböző sales csatornákat is. Hiszem, hogy egy jó vállalkozás minden online platformja együtt mozog és működik, ezért fontosnak tartom, hogy több területhez is értsek. Szabadidőmet legszívesebben utazásokra és a sportra fordítom, de leginkább a barátaimmal töltött idő az, ami feltölt.

Szabó Éva

Senior PR Consultant

Már a főiskolai éveim alatt is szerkesztőségben dolgoztam, kipróbáltam magam napilapnál, bulvár hetilapnál, majd több mint tíz éven keresztül főszerkesztettem női életmódmagazinokat. Ez alatt az idő alatt sikerült megtanulnom mindent a szövegkészítésről, legyen szó akár egy érdekes cikkről, figyelemfelhívó sajtóanyagról vagy megtámadhatatlan nyilatkozatról. A PR felé az új kihívások iránti vágy sodort, úgy éreztem, a korábbinál még szélesebb körben szeretném kamatoztatni az elmúlt évek szakmai tapasztalatát. Hiszek a közös munkában, így azt vallom, nincs az a nehézség, amit Red Lemon csapatával ne tudnánk megoldani.

Szécsényi Dániel

PR Account

A Corvinuson végeztem kommunikáció- és médiatudományból, később egy filmmagazinhoz szegődtem, ahol a mai napig tevékenykedem íróként és szerkesztőként. A Red Lemon vállalati PR-részlegére 2019-ben csöppentem: a hatalmas márkákkal történő közös munka során korábbi készségeimet új ismeretekkel és kompetenciákkal tudtam gyarapítani. A komfortzónából való kilépés és a pezsgő ügynökségi életforma sokat adott számomra, így PR accountként már azon dolgozom, hogy megfelelően csatornázzam be ezeket az energiákat a változatos projektjeimbe.

Vécsei Bence

Account Manager

A Budapesti Gazdasági Egyetemen végeztem marketingkommunikáció szakirányon. Ezt befejezve úgy gondoltam szeretném szélesíteni tudásom és jelenleg ugyanennek az egyetemnek a falai között tanulok digitális marketing szakirányon. Az évek alatt volt szerencsém kipróbálni magam több szektorban. Dolgoztam kereskedelemben, vendéglátásban, pénzügyi területen és jelenleg a Red Lemon Management csapatának vagyok a tagja, ahol influencerek együttműködéseit és megkereséseit koordinálom. Úgy érzem, ebben a csapatban tudom leginkább kamatoztatni az évek alatt megszerzett tudásomat.

Any questions? 

Contact us with confidence! We look forward to getting to know you and working together! 

Contact

Phone

 +36 20 204 5000

E-mail address

 info@redlemon.hu

Mailing address - Hungary

1023 Budapest, Ürömi utca 43.

Write to us to start working together as soon as possible!

About us

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Consultancy

Digital Marketing

Management

Clients

Celebrities

Athletes

Privacy policy

Follow us!

About us

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Consultancy

Digital Marketing

Management

Clients

Celebrities

Athletes

Privacy policy

Follow us!