The Red Lemon story

Red Lemon is presented in the Hungarian market since 2005. Initially we were known as a tabloid communication agency, but our services have been evaluated over the years with the upcoming market needs. Today we have extended experience in B2C and B2B communication, social media management, community management, celebrity and influencer management – both in local and Central European market.

Years of experience

What we achieved in the last decade. 

Today we do not know impossible.

Satisfied customers

Who build our reputation cross-borders.

Positive feedbacks

Or more?!? This is our

adrenaline.

Our team

Hajagos Rita

MANAGING PARTNER

15 éves PR tapasztalattal a hátam mögött vágtam bele az ügynökségi létbe. A Red Lemont megelőzően amerikai multikulti környezetben, a Nike-nál és a Motorolánál dolgoztam marketing, brand és kommunikációs pozíciókban. Részt vettem a világ vezető sportmárkájának több regionális és globális márkakommunikciós projektjében és díjnyertes rendezvények stratégiai kidolgozásában. Emellett dolgoztam számos hazai és világszintű sportesemény sajtófőnökeként.

Nagy Péter

 MANAGING PARTNER

Közgazdászként, közel egy évtizednyi értékpapír-piaci és ugyanennyi rendezvényszervezői tapasztalatomat kamatoztatom a Red Lemon minél hatékonyabb és eredményesebb működtetésében. A kommunikációs cég életét kitöltő szavak harmonikus világában a tények szigorú katonáit, a számokat tartom kordában, mindennapokban pedig a három gyermekemet.

Hampuk Richárd

 MANAGING PARTNER

14 évesen döntöttem el, hogy kommunikációval szeretnék foglalkozni. A kaposvári gyerekszobámból kikerülve folyamatosan kerestem a lehetőségeket, hogy tanulhassak. Így dolgozhattam multinacionális vállalatnál, ügynökségnél, több miniszterelnök mellet is. 2007-ben megalapítottam a saját ügynökségemet PERSON néven, majd egyre több nemzetközi ügyfélnek köszönhetően dinamikusan fejlődtünk. 2012-ben önkéntesként részt vettem Barack Obama újraválasztási kampányában 2016-ban pedig megfigyelőként a Trump és a Hillary kampányokban is. 2020 augusztusában, a PERSON a Red Lemon részévé vált, és azóta együtt dolgozunk tovább.

Aradi Rebeka

PR Account

Már kislányként is nagyon cserfes voltam, így hát nem csoda, hogy az óvodai előadások alkalmával bezsebelt sikerektől szinte egyenesen a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre vezetett az utam, ahol PR és újságírás, valamint történelemtanár szakon végeztem. Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztályán, a dunakeszi helyi lapnál, a Café PR-nél és a V.M.Komm Kft.-nál szerzett tapasztalataimat 2015 óta a Red Lemonnál kamatoztatom, egy kis kihagyással, amikor is kislányom született. Szeretem, hogy a munkám során mindig új területeket ismerhetek meg, legyen szó akár egészségügyről, életmódról, állatorvoslásról, élelmiszeriparról, televízió csatornáról vagy sportról és színesebbnél-színesebb események szervezésében, projektek koordinálásában vehetek részt. Leginkább akkor érzem magam elememben, amikor úgy csűrhetem-csavarhatom a mondanivalót, hogy az mások számára is izgalmas és érdekfeszítő legyen.

Balassa Dorina

Junior Account Manager

Már gimnazistaként is fontosnak tartottam az idegen nyelv magasabb szintű ismeretét, ezért határoztam el, hogy külföldön fogom folytatni tanulmányaimat kommunikációs területen. Az egyetemet az Egyesült Királyságban végeztem, mellette a pénzügy és a rendezvényszervezés világában szereztem munkatapasztalatot. Több külföldön eltöltött év után a hazatérés mellett döntöttem. Jelenleg a Red Lemon Media Management üzletágában junior account managerként tudom kamatoztatni tudásomat egy összetartó, eredményorientált csapat részeseként.

Dobos Anikó

Head of PR

A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerettem bele a PR szakmàba és már több mint 10 éve mondhatom el magamról, hogy imàdom a munkàmat. Karrieremet a Café PR-nél kezdtem, ahol hat èven keresztül dolgoztam együtt olyan márkákkal mint az IKEA, a Starbucks, az Avon vagy a Philips. 2017-ben csatlakoztam a Red Lemonhoz, egy fantasztikus csapatba, ahol ügyfeleink igazi partnerként tekintenek ránk, és ennek köszönhetően lehetősègünk van arra, hogy évről évre újabb célokat fogalmazzunk meg és egy inspiráló lègkörben érjük el őket közösen.

Falusi Bálint

Head of Social Media

A BGE Gazdálkodási és Menedzsment szakán végeztem, majd a Groupama Aréna marketing csapatában dolgoztam egy rövid ideig, melyet követett a Red Lemon Media, ahol 2017 óta vagyok a csapat tagja. PR gyakornokként kezdtem, azonban idő közben a Social Media csapatra váltottam, ahol különböző ügyfeleink közösségi média platformjait kezelem, valamint besegítek kollégáimnak, ahol szükség van rám.

Fekete Boglárka

Junior PR Account

A Budapesti Corvinus Egyetemen diplomáztam közgazdászként, turizmus és vendéglátás szakon. Tanulmányaim alatt kipróbáltam magam az idegenforgalom és vendéglátás területén, majd a diplomám megszerzése után a PR világa felé sodort az élet. Mindig is olyan hivatást szerettem volna, ahol a kommunikáció van a középpontban, ezért is örülök, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni a Red Lemon csapatához, ahol a különböző projektekben való részvétel és a folyamatos kihívások segítik szakmai fejlődésem.

Gresó Eszter

Junior Account Manager / Junior Social Media Account

A Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán végeztem, közben marketing és sales gyakornokként volt szerencsém tapasztalatot szerezni, egy szemesztert pedig Párizsban töltöttem Erasmuson. Mindig is nagyon vonzott a pörgés és a kreatív légkör, így a social media és a fotózás világában kezdtem tevékenykedni és a RedLemon csapatához social media managerként csatlakoztam. Egy ideje a menedzsment csapat részeként már a celeb együttműködések koordinációján is dolgozom. Nagyon élvezem, hogy a projektek során legerősebb skilljeimet használhatom és sokat fejlődhetek, nem mellékesen pedig egy eszméletlenül jó csapat tagja lehetek.

Horváth Anna

Head of Management Department

Zenei területről érkeztem az ügynökséghez, korábban több mint 10 évet töltöttem hazánk egykori legnagyobb major lemezkiadójánál, az EMI-nál, promóciós és PR vezetőként. Ezután igazoltam a Red Lemonhoz, ahol az első években PR projekteket koordináltam. Jelenleg a három éve felállt menedzsment divízió vezetőjeként dolgozom hazánk legbefolyásosabb influencereivel, akiknek PR, – valamint social és promóciós együttműködéseit szervezzük. Büszke vagyok, hogy ügyfeleink nap mint nap maximális bizalmat szavaznak nekünk, és a legnagyobb és legismertebb márkákkal dolgozhatunk együtt.

Kiss Réka

Junior Social Media Account

A PPKE kommunikáció- és médiatudomány szakán végeztem, ahonnan egyből a Red Lemonhoz vezetett az utam. Már a gimnáziumi éveim alatt is nagyon tudatosan készültem a kommunikációs szakmára, korábban tapasztalatszerzés céljából fesztiválon is sajtóztam. PR gyakornokként kezdtem a cégnél, azonban idő közben a social media csapatra váltottam, ahol ötvözhetem a kreativitásomat és az írás iránti szeretetemet, nem utolsó sorban pedig egy zseniális csapat tagja lehetek.

Korvin Sára

PR Account

A Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakán végeztem, majd a kereskedelem és a marketing világában tett rövid kitérők után a PR-szakmában találtam meg a helyemet. A Red Lemon Media csapatát erősítve azóta is változatos projekteken dolgozva állítom magamat újabb és újabb szakmai kihívások elé, ahol a türelmemet és megoldás-orientált hozzáállásomat bevetve segítem a partnereinket céljaik elérésében; hiszem, hogy a csapatmunka hozza a legjobb eredményeket. Mindeközben pedig azt csinálom, amit igazán szeretek: írok, beszélek, kommunikálok.

Kovács Tamás

Senior PR Consultant

Már 2014 óta dolgozom az ügynökségnél az ügyfelek és kollégák nagy örömére. A kommunikációs stratégiák és nagyszabású rendezvények előkészítése mellett mindig jut időm arra, hogy humorommal és optimizmusommal inspiráljam környezetemet és gördülékenyebbé tegyem a folyamatokat. Az évek során szerzett tapasztalatommal és tudásommal felvértezve vetem bele magam projektjeimbe, legyen szó eseményről, gamingről, a legújabb technikai vívmányokról vagy egy új brand bevezetéséről, minden esetben a maximumon pörgök. Hitvallásom, hogy a jó személyes kapcsolat kialakításával, még nagyobb közös sikereket érhetünk el ügyfeleimmel.

Kristóf Tamás

Head of PR

Tamás már kisgyerekként is könnyen teremtett kapcsolatokat, így olyan szakmát választott, ahol ezt a tulajdonságát kamatoztathatja; a bulvárújságírás világában merült el. 2002 őszén a Blikknél kezdte, és a szamárlétrát végigjárva rovatvezető lett, majd 2006 nyarán az akkor indult Hot! magazinhoz nyergelt át. Onnan a felelős szerkesztői pozíciót feladva tért vissza 2015 áprilisában a Blikkhez. 2016 új kihívást hozott a számára: a Red Lemon Mediát, ahol PR csoportvezetőként állt be a színes egyéniségeket felvonultató gárdába. Beszél és beszéltet, szórakozik és szórakoztat – imád a középpontban lenni, és érezni a hatását másokon.

Matuska Rita

Office Manager

Tíz év televíziós és pr munka után a kommunikációs világ egy másik szegletét szerettem volna megismerni, így kerültem bele az ügynökség életébe. A Red Lemon előtt több televíziós csatornának is dolgoztam, mint például Duna, Atv, TV2, majd két alapítvány kommunikációját és rendezvényeit bonyolítottam. A kreatív munkák után egy másfajta munkára vágytam, ahol kamatoztathatom a szervezői és problémamegoldó képességeimet. Irodavezetőként összehangolom az iroda életét és segítem a kollégák munkáját.

Simon Balázs

Social Media Specialist

Ipari termék- és formatervező mérnöki tanulmányaim alatt kezdtem el először ismerőseimnek, majd később saját ügyfeleimnek eligazodni a digitális marketing világában. Ez a terület hamar elnyerte a tetszésemet az eredményorientáltság, a kreatív munkavégzés és a folyamatos kihívások miatt, de több ügyfelemnek készítettem webáruházakat, honlapokat, különböző sales csatornákat is. Hiszem, hogy egy jó vállalkozás minden online platformja együtt mozog és működik, ezért fontosnak tartom, hogy több területhez is értsek. Szabadidőmet legszívesebben utazásokra és a sportra fordítom, de leginkább a barátaimmal töltött idő az, ami feltölt.

Mészáros Barbara

PR Account

Külföldön megszerzett marketing szakemberi végzettségemet követően az ELTE Bölcsészettudományi Karán folytattam tanulmányaimat, kommunikáció és médiatudományra specializálódva. Az első, kommunikációs szakmában megtett, apróbb lépéseim után, teljesen megával ragadott a PR világa. Már első éves egyetemistaként sikerült szakmai gyakorlatot szereznem, a MITTE Communications PR gyakornokaként, ami elősegítette a szakma alapjainak elsajátítását. Ezt követően, 2019 őszén kerültem a Red Lemon Média szárnyai alá, ahol már rohamos léptekben segítik szakmai fejlődésemet.

Molnár Karesz

Senior PR Consultant

Sajtóztam jegyeladási rekordot elérő színházi előadást, prime time tévéműsorokat, Kossuth-díjasokat vagy éppen pályakezdő tehetségeket, ahogy azt a vígszínházi vagy az RTL Klub-os munkám megkívánta. Most ügynökségen játszom csapatjátékot, és itt is azt vallom, hogy ezt a szakmát csak szenvedéllyel érdemes csinálni.

Nagy Dániel

PR Account

Az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem nemzetközi tanulmányok szakon. PR pályafutásom a Red Lemonnál kezdődött, főként a tech és gaming vonalat erősítem, de újabban a gazdasági jellegű projektjeim jelentik a legnagyobb izgalmat. Igyekszem legjobb tudásom szerint helytállni még azon feladatokban is, melyek a legtávolabb helyezkednek el a komfortzónámtól.

Rozsos Adél

Account Manager, Management Department

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem 2016-ban. Ezt követően egy online marketing cégnél helyezkedtem el adatelemzőként, de hamar rájöttem, hogy nem ez lesz az én utam. Ezt követően csatlakoztam a Red Lemon Media Management csapatához, ahol influencerek együttműködéseit és megkereséseit koordinálom.

Salem Fanni

Junior PR Account

A Budapesti Corvinus Egyetem turizmus-vendéglátás szakán tanultam, ahol habár nagyvonalakban már beleláttam a rendezvényszervezés és a kommunikáció világába, mégis gyakornokként körvonalazódott ki igazán, hogy a későbbiekben is ezzel szeretnék foglalkozni. Tanulmányaim mellett először a Person-nál segédkeztem rendezvények megszervezésében, később pedig a Wizz Air kommunikációs részlegén töltöttem el 1 évet. 2021 januárjában kerültem a Red Lemon csapatába, ahol nap mint nap fejlődhetek és izgalmasabbnál-izgalmasabb projekteken dolgozhatok, így munkám során az élet minden területébe bepillantást nyerek – legyen szó a divatvilág kulisszatitkairól, nem mindennapi sporteseményekről vagy épp a szépségipar fortélyairól.

Szalai Gréta

Social Media Trainee

A Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány első éves mesterszakos hallgatójaként csatlakoztam a Red Lemon Social Media csapatához 2021 tavaszán. Korábban a Philipsnél dolgoztam sales pozícióban, ami ellátott rengeteg tapasztalattal, viszont mára tanulmányaimhoz közelebb álló körben szerettem volna kipróbálni magam. Szeretem a kreatív, kihívásokkal teli feladatokat, és örömmel tölt el, ha segíthetek kollégáimnak. Így, mikor egy kedves ismerősöm értesített a lehetőségről, nem haboztam, hisz a közösségi média világa mindig is közel állt hozzám.

Szécsényi Dániel

PR Account

A Corvinuson végeztem kommunikáció- és médiatudományból, később egy filmmagazinhoz szegődtem, ahol a mai napig tevékenykedem íróként és szerkesztőként. A Red Lemon vállalati PR-részlegére 2019-ben csöppentem: a hatalmas márkákkal történő közös munka során korábbi készségeimet új ismeretekkel és kompetenciákkal tudtam gyarapítani. A komfortzónából való kilépés és a pezsgő ügynökségi életforma sokat adott számomra, így PR accountként már azon dolgozom, hogy megfelelően csatornázzam be ezeket az energiákat a változatos projektjeimbe.

Szabó Éva

Senior PR Consultant

Már a főiskolai éveim alatt is szerkesztőségben dolgoztam, kipróbáltam magam napilapnál, bulvár hetilapnál, majd több mint tíz éven keresztül főszerkesztettem női életmódmagazinokat. Ez alatt az idő alatt sikerült megtanulnom mindent a szövegkészítésről, legyen szó akár egy érdekes cikkről, figyelemfelhívó sajtóanyagról vagy megtámadhatatlan nyilatkozatról. A PR felé az új kihívások iránti vágy sodort, úgy éreztem, a korábbinál még szélesebb körben szeretném kamatoztatni az elmúlt évek szakmai tapasztalatát. Hiszek a közös munkában, így azt vallom, nincs az a nehézség, amit Red Lemon csapatával ne tudnánk megoldani.

Any questions? 

Contact us with confidence! We look forward to getting to know you and working together! 

Contact

Phone

 +36 20 204 5000

E-mail address

 info@redlemon.hu

Mailing address - Hungary

1137 Budapest, Vígszínház utca 5.

Write to us to start working together as soon as possible!

About us

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Consultancy

Digital Marketing

Management

Clients

Celebrities

Athletes

Privacy policy

Follow us!

About us

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Consultancy

Digital Marketing

Management

Clients

Celebrities

Athletes

Privacy policy

Follow us!