A Red Lemon

Ha tíz évvel ezelőtt megkérdeztünk volna egy újságírót, hogy melyik Magyarország első számú bulvárügynöksége, szinte biztosan a Red Lemon Mediát nevezte volna meg. Való igaz, hogy indulásakor cégünk elsősorban bulvárkommunikációval foglalkozott. Vezető szerepünket a bulvár területén megtartottuk, tevékenységi körünk azonban bővült a piac igényeinek megfelelően. A Red Lemon Media mára az üzleti kommunikációban, B2B, B2C területen is jelentős tapasztalatokat szerzett és erőteljes közösségi média jelenléttel bír.

Ügyfélkörünk igen változatos: piacvezető rádióadónak (Class FM), piacvezető globális ipari-ingatlan vállalatnak (Prologis), és rangos hazai díjátadónak, gáláknak (Glamour – Woman of the Year, Playboy Man of the Year, Story gála) éppúgy végzünk pr-tevékenységet, mint italmárkáknak (Finlandia, Jack Daniel’s, El Jimador), a legmenőbb sport márkának (Nike) és gyógyszeripari cégnek (TEVA). Ugyanakkor évekig fesztiváloztunk (EFOTT, Hegyalja), Facebook profilokat és honlapokat kezelünk, telekommunikálunk (Telenor) de a sorra díjakat nyerő éttermekkel (Kiosk, Babel) is foglalkozunk nap, mint nap. Szeretünk televízió csatornákkal dolgozni és ők is velünk: ügyfelünk többek között a Paramount Channel, és mi kezeljük a teljes Viacom portfólió PR-jét (Viva, Nickelodeon, MTV, Comedy Central).

Elérhetőségeink

Írjon nekünk!

Az Ön neve:

E-mail címe:

Tárgy:

Üzenet:

Valamennyi mező kitöltése kötelező. Az itt megadott személyes adatait a megkeresése megválaszolása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban (http://redlemon.hu/adatkezelesi-tajekoztato/) foglaltak szerint kezeljük. Az adatkezelés ellen bármikor tiltakozhat elérhetőségink bármelyikén.