The Red Lemon story

A Red Lemon-nal 2005 óta vagyunk jelen a magyar piacon, eleinte bulvárkommunikációs ügynökségként ismertek minket. Tevékenységi körünk az évek előre haladtával a piac igényeinek megfelelően bővült, így mára az üzleti- és fogyasztói kommunikációban, social media menedzsmentben, közösségi kommunikációban, celebritások és influencerek menedzsmentjében is jelentős tapasztalatunk van – mind a magyar, mind a regionális piacon.

Years of experience

What we have achieved in the last decade:
today we do not know the impossible.

Satisfied customers

Akik tovább viszik hírnevünket itthon, a nemzetközi piacokon és még tovább…

Positive feedbacks

Vagy talán még több? 
This is our adrenaline. 

The Team

Hajagos Rita

MANAGING PARTNER

15 éves PR tapasztalattal a hátam mögött vágtam bele az ügynökségi létbe. A Red Lemont megelőzően amerikai multikulti környezetben, a Nike-nál és a Motorolánál dolgoztam marketing, brand és kommunikációs pozíciókban. Részt vettem a világ vezető sportmárkájának több regionális és globális márkakommunikciós projektjében és díjnyertes rendezvények stratégiai kidolgozásában. Emellett dolgoztam számos hazai és világszintű sportesemény sajtófőnökeként.

Nagy Péter

 MANAGING PARTNER

Közgazdászként, közel egy évtizednyi értékpapír-piaci és ugyanennyi rendezvényszervezői tapasztalatomat kamatoztatom a Red Lemon minél hatékonyabb és eredményesebb működtetésében. A kommunikációs cég életét kitöltő szavak harmonikus világában a tények szigorú katonáit, a számokat tartom kordában, mindennapokban pedig a három gyermekemet.

Bakos Eszter

Office Manager

Én voltam az a kislány aki az Anyukája magassarkúiban tipegett otthon és várta hogy mikor veheti fel a legszebb kisruháit. Ezért számomra adott volt, hogy a későbbiekben a divat világa felé veszem majd az irányt. Ezért is választottam a BKF Kommunikáció és Médiatudomány szakát, ahol a gyakorlati éveimet divatújságíróként töltöttem. Dolgoztam több nagy hazai print magazinnál, mint például JOY és Glamour. Azonban az élet úgy hozta hogy az írás mellett belekóstoltam a beauty és a luxury világába, mint üzletvezető és stylist. A divat és az írás szeretete számomra örök de az élet egy újabb fantasztikus lehetőséget gördített elém idén, mikor a korábbi évek és az üzletvezetői tapasztalataimat bevetve egy szuper csapat tagja lehetek a Red Lemonnál, mint irodavezető.

Balog Réka

Junior Account, Management Department

A Budapesti Metropolitan Egyetemen kommunikáció és médiatudomány szakán végeztem tanulmányaimat. Gyakornokként egy gyógyszercégnél szereztem tapasztalatot, ezt követően az ügynökségi szegmensben helyezkedtem el, mert ez a terület áll hozzám a legközelebb. A Red Lemon Management csapatában tevékenykedve influencereink social media és reklám együttműködéseit koordinálom. Különböző területről érkeznek megkereséseink, így nagyon színes, változatos projekteken dolgozhatunk. Világmárkák kommunikációjában veszünk részt csapatunkkal, és sok izgalmas esemény szervezésében működünk közre.

Décsi Juli

PR Account

A BME gépész karán végeztem Ipari termék – és formatervező mérnökként, azonban az élet úgy hozta, hogy a divat világában találtam meg a helyem. Dolgoztam nagy magazinoknak, mint például a Cosmopolitan, Glamour és Diéta & Fitnesz, majd pedig több, mint 60 magyar divattervező márkamenedzselését és kommunikációját segítettem saját vállalkozásommal, ahol divatbemutatók és események szervezését is bonyolítottam. Az év eleje óta új kihívásként, a klasszikus PR területén nagy márkák kommunikációján és sajtóeseményeinek lebonyolításán dolgozom egy szuper csapat tagjaként, itt a Red Lemonnál.

Dobos Anikó

Senior PR Consultant

A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció és médiatudomány szakán szerettem bele a PR szakmàba és már több mint 10 éve mondhatom el magamról, hogy imàdom a munkàmat. Karrieremet a Café PR-nél kezdtem, ahol hat èven keresztül dolgoztam együtt olyan márkákkal mint az IKEA, a Starbucks, az Avon vagy a Philips. 2017-ben csatlakoztam a Red Lemonhoz, egy fantasztikus csapatba, ahol ügyfeleink igazi partnerként tekintenek ránk, és ennek köszönhetően lehetősègünk van arra, hogy évről évre újabb célokat fogalmazzunk meg és egy inspiráló lègkörben érjük el őket közösen.

Falusi Bálint

Social Media Specialist

A BGE Gazdálkodási és Menedzsment szakán végeztem, majd a Groupama Aréna marketing csapatában dolgoztam egy rövid ideig, melyet követett a Red Lemon Media, ahol 2017 óta vagyok a csapat tagja. PR gyakornokként kezdtem, azonban idő közben a Social Media csapatra váltottam, ahol különböző ügyfeleink közösségi média platformjait kezelem, valamint besegítek kollégáimnak, ahol szükség van rám.

Hegedűs Tibor

Senior Social Media Consultant

Informatikus édesapám révén már kicsi koromban ismerkedtem a számítástechnika világával, és későbbi munkáim során végül a digitális marketing területén találtam meg számításait. Facebook, Instagram, Google, online hirdetések, honlap, EDM, mobil app – minden érdekel, ami digitális, és szeretem rendszerben kezelni a különböző platformokat. A Red Lemonnál a social media csapat vezetőjeként integrált social media proejktek kidolgozása, stratégiai tanácsadás a feladatom. Szabadidőmben legszívesebben a sport, a gasztronómia és az utazás iránti szenvedélyeimnek hódolok – kedvenc úti célom az Amerikai Egyesült Államok és Spanyolország, ahol korábban két évet éltem.

Horváth Anna

Head of Management Team

Zenei területről érkeztem az ügynökséghez, korábban több mint 10 évet töltöttem hazánk egykori legnagyobb major lemezkiadójánál, az EMI-nál, promóciós és PR vezetőként. Ezután igazoltam a Red Lemonhoz, ahol az első években PR projekteket koordináltam. Jelenleg a három éve felállt menedzsment divízió vezetőjeként dolgozom hazánk legbefolyásosabb influencereivel, akiknek PR, – valamint social és promóciós együttműködéseit szervezzük. Büszke vagyok, hogy ügyfeleink nap mint nap maximális bizalmat szavaznak nekünk, és a legnagyobb és legismertebb márkákkal dolgozhatunk együtt.

Kékvölgyi Anita

PR Account

A fősulit követően egyből a PR szakmába csöppentem. A Red Lemon csapatát 2016 óta erősítem, eleinte még csak gyakornokként figyeltem a nagyokat, ma már accountként igyekszem a maximumot kihozni a rám bízott projektekből. A rendezvények világában érzem magam a legjobban, legyen szó egy díjátadó gáláról, egy nagyszabású sporteseményről vagy éppen egy sajtótájékoztatóról.

Kovács Tamás

PR Account

Már 2014 óta dolgozom az ügynökségnél az ügyfelek és kollégák nagy örömére. A kommunikációs stratégiák és nagyszabású rendezvények előkészítése mellett mindig jut időm arra, hogy humorommal és optimizmusommal inspiráljam környezetemet és gördülékenyebbé tegyem a folyamatokat. Az évek során szerzett tapasztalatommal és tudásommal felvértezve vetem bele magam projektjeimbe, legyen szó eseményről, gamingről, a legújabb technikai vívmányokról vagy egy új brand bevezetéséről, minden esetben a maximumon pörgök. Hitvallásom, hogy a jó személyes kapcsolat kialakításával, még nagyobb közös sikereket érhetünk el ügyfeleimmel.

Kristóf Tamás

Senior PR Consultant

Tamás már kisgyerekként is könnyen teremtett kapcsolatokat, így olyan szakmát választott, ahol ezt a tulajdonságát kamatoztathatja; a bulvárújságírás világában merült el. 2002 őszén a Blikknél kezdte, és a szamárlétrát végigjárva rovatvezető lett, majd 2006 nyarán az akkor indult Hot! magazinhoz nyergelt át. Onnan a felelős szerkesztői pozíciót feladva tért vissza 2015 áprilisában a Blikkhez. 2016 új kihívást hozott a számára: a Red Lemon Mediát, ahol PR csoportvezetőként állt be a színes egyéniségeket felvonultató gárdába. Beszél és beszéltet, szórakozik és szórakoztat – imád a középpontban lenni, és érezni a hatását másokon.

Mészáros Edit

Account manager, Management Department / Event Specialist

Minden az első iskolanapomról szóló fogalmazással kezdődött. Azzal az írással, ami életem első “publikálása” lett kedvenc magyartanárom gyűjteményében. Azt hiszem, akkor dőlt el a sorsom: a szavak világa beszippantott. Hét év napilapozást követően azonban a bűvös hetes engem is változásra sarkallt, így egy huszárvágással Szingapúrban és Balin találtam magam egy megújuló körutazáson. Hazatérve csatlakoztam a Magyar Afrika Társaság csapatához, akikkel többek között Ugandába és a szír határhoz is eljutottam és olyan országokat, kultúrákat, emberi sorsokat ismerhettem meg, melyektől úgy érzem, több lettem. Egy utazási magazin hasábjain párosíthattam két legnagyobb szenvedélyem: az írást és az utazást. Új „kalandokat”, élményeket felfedezni érkeztem a Red Lemon Media csapatához, ahol szerteágazó feladataim közé tartoznak az influencerek PR és social media projektjeinek menedzselése, valamint izgalmas rendezvények szervezése.

Miski Bettina

PR Account

Az amerikai Vouge és Anna Wintour befolyása alatt választottam a kommunikációs vonalat egyetemen – kicsit itthon, kicsit Hollandiában. 2016 óta pedig a Red Lemon tagjaként foglalkozok hazai- és világmárkák kommunikációjával és eseményeik koordinálásával. Rövid sminkes múltammal a beauty-t és a divatot azért itt se engedtem el, inkább csak kibővítettem egy kis lifestyle-lal és FMCG-vel.

Mocsári Zília

PR Trainee

Tanulmányaimat az IBS – International Business School – Business and Tourism szakán végeztem 2017-ben, de az élet úgy hozta, hogy évekig egy magyar designer márka arca voltam, így kipróbáltam magam a divat és a PR világában is a brand kialakításakor. Az itt eltöltött idő alatt keltette fel az érdeklődésemet ez a terület és választottam a Red Lemont, hogy a legjobbaktól tanuljam és lessem el a szakma fortélyait.

Molnár Karesz

PR Account

Sajtóztam jegyeladási rekordot elérő színházi előadást, prime time tévéműsorokat, Kossuth-díjasokat vagy éppen pályakezdő tehetségeket, ahogy azt a vígszínházi vagy az RTL Klub-os munkám megkívánta. Most ügynökségen játszom csapatjátékot, és itt is azt vallom, hogy ezt a szakmát csak szenvedéllyel érdemes csinálni.

Molnár Loránd

Social Media Specialist

A BGE Külkereskedelmi karán végeztem kereskedelem és marketing szakon, aminek elvégzése közben a Dentsu Aegis Networknél gyakornokoskodtam. Az ügynökségi lét már ott megtetszett, de a munkakörrel nem voltam kibékülve, így a váltás mellett döntöttem. 2018 aufusztusában csatlakoztam Social Media csapathoz, ahol meglévő ügyfeleink közösségi oldalait kezelem.

Nagy Dániel

Junior PR Account

Az ELTE Társadalomtudományi Karán végeztem nemzetközi tanulmányok szakon. PR pályafutásom a Red Lemonnál kezdődött, egy jóbarátom szólt, hogy tech és gaming világ iránt érdeklődő gyakornokra van szükség, én pedig nem haboztam. Immáron juniorként igyekszem elsajátítani a szakma csínját-bínját, és fő projektjeim mellett időnként kimozdulni a komfortzónámból, és besegíteni olyan projektekben, melyek újdonságot jelentenek számomra.

Pribéli Dorina

Junior Social Specialist

A Budapest Gazdasági Egyetem gazdálkodás és menedzsment szakán végeztem. Tanulmányaim után HR területen helyezkedtem el, viszont időközben egyre nőtt az érdeklődésem a social marketing iránt. Szerettem volna egy fiatalos, pörgős munkahelyen dolgozni, amit a Red Lemonnál meg is találtam.

Puskás Panni

Operations Manager

Szociológiát és kommunikációt tanultam az egyetemen, karrieremet ezen időszak alatt kezdtem egy reklámügynökségnél, fokozatosan lépkedve előre a ranglétrán. 2013-ban csatlakoztam a Nike marketing csapatához, ahol a márka SBM programjáért és a budapesti futóklubok koordinációjáért feleltem. Részt vettem több nagy futórendezvény marketingkommunikációjának stratégiai tervezésében és lebonyolításában. 2016-ban jöttem a Red Lemonhoz, ahol operatív vezetőként dolgozom.

Rozsos Adél

Junior Account, Management Department

A Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végeztem 2016-ban. Ezt követően egy online marketing cégnél helyezkedtem el adatelemzőként, de hamar rájöttem, hogy nem ez lesz az én utam. Ezt követően csatlakoztam a Red Lemon Media Management csapatához, ahol influencerek együttműködéseit és megkereséseit koordinálom.

Tokaji Tamara

PR account

Televíziós gyakornoki évem Ausztráliában töltöttem, ahonnan sok ambícióval és tapasztalattal tértem haza. Reklámszakmai pályafutásom social media és influencer marketing területen kezdtem, mostanában azonban sokkal több kihívást találok a klasszikus PR-ben és event marketingben.

Tóth Lüszi

PR Trainee

A marketinggel és médiával először a TrollFoci és a YouTube csatornája keretein belül találkoztam. Az időmet ekkoriban a tartalomgyártás és a váratlan helyzetek kezelése töltötte ki. Azóta lediplomáztam és megtaláltam azt, ami igazán érdekel: a PR.

Zugonics Orsi

PR Trainee

Mindig is szerettem pörögni, mindeközben pedig kommunikálni, így nem volt kérdés, hogy milyen irányba induljak el. Szakmai pályámat 2018-ban kezdtem el egyetemi tanulmányaim mellett, egy rendezvényszervező cég kommunikációs részlegén. Bár igazgatósági asszisztens titulussal rendelkeztem, a feladatköröm nagyon változatos volt: ügyfélkapcsolat egy kis salesszel, social mediával és PR-ral fűszerezve, de egy több ezer fős rendezvény szervezésében és lebonyolításában is részt vettem. Mivel még jobban el szerettem volna merülni a PR világában, így a Red Lemon csapat tagjaként folytattam utamat, ahol folyamatosan tudok fejlődni.

Any questions? 
Write to us!

Keress minket bizalommal! Várjuk, hogy megismerhessünk és együtt dolgozhassunk céljaidért! 

Contact

Phone

 +36 20 204 5000

E-mail address

 info@redlemon.hu

Mailing address - Hungary

1037 Budapest, Montevideo utca 9

Write to us to start working together as soon as possible!

Rólunk

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Tanácsadás

Digitális Marketing

Management

Ügyfeleink

Celebritások

Sportolók

Adatkezelési Tájékoztató

Kövess minket!

Rólunk

The Team

Our services

Public Relations

Social Media Tanácsadás

Digitális Marketing

Management

Ügyfeleink

Celebritások

Sportolók

Adatkezelési Tájékoztató

Kövess minket!